Over Marjolein 

Help mij het zelf te doen – Maria Montessori

Naast mijn eigen praktijk als droomdetective, werk ik als coach en docent aan de opleiding Communicatie van de Hogeschool van Amsterdam. Ook ben ik moeder in een samengesteld gezin met drie kinderen.

In de praktijk van Droomdetectives combineer ik mijn masteropleiding Informatiekunde met mijn bacheloropleiding Psychosynthese. De opleiding tot psychosyntheticus is een vijfjarige opleiding die zich richt op problemen bij individuen en organisaties. Daarmee combineert het elementen van organisatiekunde enerzijds en psychologie anderzijds en is het gericht op groei van organisaties en het individu.

Zowel op de hogeschool als in mijn eigen praktijk ben ik op zoek naar de potentie in mensen en naar manieren om die te activeren en in de wereld te brengen. Wat ik daarbij het meest gebruik is de verbeelding, intuïtie en de verschillende soorten van de wil. Dromen hebben scheppingskracht. Daarmee gaan we als nieuwsgierige reizigers op zoek naar de mogelijkheden die ieder uniek mens tot zijn beschikking heeft.

Over Marian

Legt de verbinding tussen persoonlijkheid en bezieling

Ik ben in 1989 begonnen als hulpverlener en maatschappelijk werker in binnen- en buitenland. Na mijn opleiding aan het Instituut voor psychosynthese ben ik gaan werken als begeleidingskundige en docent in het HBO psychosociaal onderwijs. De afgelopen twee jaar zijn daar werknemers in de zorg bijgekomen. In tijden waarin de werkdruk groeit, geeft coaching en supervisie op het werk verlichting.

Ik bied in bedrijven, gezondheidszorg en in het HBO onderwijs supervisie, coaching, intervisie en trainingen aan professionals, die werken met en voor mensen. Niet alleen mijn levenservaring maar ook mijn theoretische kennis en kunde zet ik in om maatwerk te leveren. Belangrijk vind ik je zelf antwoorden ontdekt, vermogen ontwikkelt en in contact komt met jouw eigen wijsheid.

Leren en ontwikkelen zie ik als een onderdeel van het leven. Van alle ervaringen die we opdoen kunnen we iets leren. Maar hoe kunnen we het geleerde toepassen? Hoe kunnen we ons er door laten bezielen?

 Over Mark 

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Mijn lijfspreuk geldt niet alleen voor teams, maar ook voor jou. Allemaal hebben we soms iemand nodig om onze dromen, onze diepste verlangens en behoeften te onderzoeken. Stilstaan om daarna met nieuwe energie en een nieuw perspectief je weg te vervolgen. Ik breng je dichter bij jezelf. Naar die plek waar je het weer weet.

Mark is psychosyntheticus voor Droomdetectives en directeur van Bevlogen Teams. Hij werkte langdurig als adviseur en manager voor Schiphol Group en komt nu op vele plaatsen waar hij bevlogenheid aanwakkert.