Kosten 

Snel en krachtig (op locatie en online)

Als jongere heb je vaak een concrete hulpvraag, je bent flexibel en schakelt snel. Vind je het ook fijn om (huiswerk) opdrachten te maken? Dan is dit traject iets voor jou. Snel en krachtig levert met een beperkte investering in tijd en geld, goede en vooral duurzame resultaten op.

Voor de kennismaking en de routekaart betaal je een minimale bijdrage van 25 euro. De persoonlijke “routekaart” krijg je na afloop van het gesprek per mail toegestuurd. Bevalt de kennismaking? Dan betaal je 450 euro, inclusief BTW. Daarvoor krijg je naast de vier individuele gesprekken, een werkboek voor de huiswerkopdrachten en persoonlijke aantekeningen en een evaluatiegesprek.

Wil je liever helemaal online? Dat kan ook. De gesprekken vinden dan plaats via Zoom of schriftelijk via de mail.

Tijd om stil te staan

Dit traject omvat standaard 12 gesprekken, maar kan aangepast worden naar behoefte. Het traject start met een intakegesprek ter kennismaking. Daarna volgen twee inleidende gesprekken waarin de doelstelling en het traject wordt vastgelegd in het interventieplan. We evalueren tweemaal: in het zesde gesprek en aan het eind van het traject. De casus wordt minimaal een keer bij intervisie ingebracht. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Totale kosten: 1199, –  (particulier, inclusief BTW). Zakelijk tarief op aanvraag.

Personal Branding

Een traject Personal Branding is een traject waarbij de duur centraal staat in plaats van het aantal gesprekken. Dit “transformatietraject” duurt gemiddeld 15 maanden (afwijken naar behoefte is altijd mogelijk) waarin we elkaar eerst intensief zien en later minder vaak. Dit traject omvat een interventieplan en minimaal drie evaluatie-momenten. Het interventieplan breng ik minimaal twee keer in bij intervisie en wordt dan (anoniem natuurlijk) besproken met collega-psychosynthetici.

Totale kosten: 2499, –  (particulier, inclusief BTW). Zakelijk tarief op aanvraag.